Recept zoekresultatenGroentewok met curry en kokos
Delhaize logo
  • Groentewok met curry en kokosA

Groentewok met curry en kokos

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Vegetarisch
Student,Veggie - minder dan 3€
Hoofdgerecht
Groentewok met curry en kokosA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 800 g wokmix "groenten en soja"
  • 25 cl kokosmelk
  • 4 koffielepels groene currypasta
  • Enkele blaadjes koriander
  • 2 eetlepels arachideolie

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Wok mix
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    600 gr
    2,65 €/kg
    €1,59
    S2000020800272060000
  • Kokosmelk
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    25 cl
    5,56 €/l
    €1,39
    S2004112600123520000
  • Curry | Pasta | Groen
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    110 gr
    12,27 €/kg
    €1,35
    S2007082400123010000
  • Koriander | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    67,50 €/kg
    €1,35
    F2021022400077540000
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min.

    1. Verwarm de wok tot deze gloeiend heet is.
    2. Giet er de olie in en laat er de groenten al roerend kort in sauteren. Voeg de currypasta toe en laat enkele ogenblikken verder garen. Voeg de kokosmelk toe.
    3. Werk af met enkele korianderblaadjes.

    Kooktip

    Combineer met rijst of noedels.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 382; energie (kCal): 92; vetten (g): 6,9; verzadigde vetten (g): 4,2; koolhydraten (g): 3,9; suikers (g): 2,4; vezels (g): 2,1; eiwitten (g): 2,6; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 252,54
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Aziatisch
    Vegetarisch
    Student,Veggie - minder dan 3€
    Diner
    Lente
    Hoofdgerecht
    • Groentewok met curry en kokosA

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Wok mix
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    600 gr
    2,65 €/kg
    €1,59
    S2000020800272060000
  • Kokosmelk
    nutri-score-bordered-c.external.412a1275.svg
    25 cl
    5,56 €/l
    €1,39
    S2004112600123520000
  • Curry | Pasta | Groen
    nutri-score-bordered-d.external.e93ab34c.svg
    110 gr
    12,27 €/kg
    €1,35
    S2007082400123010000
  • Koriander | Kruiden | Verpakt
    nutri-score-bordered-a.external.6c1c0c3d.svg
    20 gr
    67,50 €/kg
    €1,35
    F2021022400077540000