1
Maak de wafels: mix de spinazie fijn met de melk en het ei. Meng de bloem, de geraspte parmigiano, de gist en peper. Roer er beetje bij beetje de vloeibare bereiding onder en vervolgens 30 g gesmolten boter. Meng goed en breng verder op smaak. Dek af met een doek en laat 1 u. op kamertemperatuur rusten.
2
Klop de room stijf met het citroensap, peper en zout. Meng er de gehakte bieslook onder. Snijd de zalm in kleine blokjes. Zet alles in de koelkast.
3
Smelt de rest van de boter en verwarm het wafelijzer op de hoogste stand. Smeer het wafelijzer in met de gesmolten boter en bak je wafels zoals gewoonlijk, ± 3 min. per bakbeurt (8 à 9 wafels in totaal).
4
Warm de wafels net voor het opdienen 2 min. op in een voorverwarmde oven van 200°C. Dresseer de slagroom met een spuitzak op de wafels. Werk af met zalmblokjes, foreleieren, jonge spinazieblaadjes en takjes dille. Serveer meteen.
1
Maak de wafels: mix de spinazie fijn met de melk en het ei. Meng de bloem, de geraspte parmigiano, de gist en peper. Roer er beetje bij beetje de vloeibare bereiding onder en vervolgens 30 g gesmolten boter. Meng goed en breng verder op smaak. Dek af met een doek en laat 1 u. op kamertemperatuur rusten.
2
Klop de room stijf met het citroensap, peper en zout. Meng er de gehakte bieslook onder. Snijd de zalm in kleine blokjes. Zet alles in de koelkast.
3
Smelt de rest van de boter en verwarm het wafelijzer op de hoogste stand. Smeer het wafelijzer in met de gesmolten boter en bak je wafels zoals gewoonlijk, ± 3 min. per bakbeurt (8 à 9 wafels in totaal).
4
Warm de wafels net voor het opdienen 2 min. op in een voorverwarmde oven van 200°C. Dresseer de slagroom met een spuitzak op de wafels. Werk af met zalmblokjes, foreleieren, jonge spinazieblaadjes en takjes dille. Serveer meteen.