Groene pannenkoeken met geitenkaas en spinazie
PT45M4 Portieshttps://dhf6qt42idbhy.cloudfront.net/medias/sys_master/images/hdf/h6f/10596760879134.jpg?buildNumber=peper en zout (voor het sausje)30 g verse kruiden naar keuze: jonge spinazieblaadjes, munt, koriander, basilicum ... (voor de garnituur)250 g geitenkaas ‘Naturel’ Le Larry (voor de garnituur)1 appel (voor de garnituur)1/4 rode kool (voor de garnituur)15 paarse radijsscheuten (voor de garnituur)200 g gekookte biobabybietjes (voor de garnituur)1/2 komkommer (voor de garnituur)2 wortelen (voor de garnituur)5 eieren2 el olijfolie (voor de saus)200 g yoghurt natuur (voor de saus)1 citroen (voor de saus)1 snuifje zout90 g boter5 dl plantaardige haverdrink150 g bloem100 g spinaziescheuten00