
Gevulde en gebraden eendenfilet, wortelmousse, blini’s van aardappel


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 2 g eendenfilet
- versgemalen zwarte peper
- zout
- 20 g boter
- 10 stengels bieslook
- 2 eieren
- 400 g bloemige aardappelen
- 1 afgestreken kl ras el hanout (of Marokkaanse mix)
- 20 cl lightroom 20% vet
- 50 g gezeefde bloem
- 500 g wortelen
- 1 e.l. olijfolie
- 1 takje rozemarijn
- 1/2 bosje platte peterselie
- 30 g gekonfijte citroenreepjes (afdeling gedroogd fruit)
- 2 sjalotten
- 10 dl water
- 2 g eendenfilet
- versgemalen zwarte peper
- zout
- 20 g boter
- 10 stengels bieslook
- 2 eieren
- 400 g bloemige aardappelen
- 1 afgestreken kl ras el hanout (of Marokkaanse mix)
- 20 cl lightroom 20% vet
- 50 g gezeefde bloem
- 500 g wortelen
- 1 e.l. olijfolie
- 1 takje rozemarijn
- 1/2 bosje platte peterselie
- 30 g gekonfijte citroenreepjes (afdeling gedroogd fruit)