Recept zoekresultatenGestoofde witte asperges met saffraan
Delhaize logo
  • Gestoofde witte asperges met saffraan

Gestoofde witte asperges met saffraan

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

5 op 5
Andere
Overig
Lunch
Gestoofde witte asperges met saffraan

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 16 mooie, witte asperges
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 10 cl vloeibare room
  • 3 saffraandraadjes
  • 1 glas gevogeltebouillon
  • Fleur de sel
  • peper

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Snijd de asperges met een dunschiller. Verwarm de olijfolie in een grote pan en stoof de asperges. Peper. Doe het deksel op de pan en laat 10 min. garen op een laag vuurtje. Draai de asperges regelmatig om. Haal het deksel eraf en laat nog zo’n 5 min. bakken. Ga na of de asperges gaar zijn door er in te prikken.
  2. Warm de gevogeltebouillon op in een kleine kookpot. Voeg de room en saffraan toe en breng aan de kook. Laat lichtjes inkoken. Peper. Verdeel de asperges en de saus over de borden en strooi er wat fleur de sel over. Serveer.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Lente
Lunch
  • Gestoofde witte asperges met saffraan