Gemarineerde zeebaars met yoghurtsaus en een bulgursalade

Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 400 g zeebaarsfilet
- 1 doosje leche de tigre (traiteurafdeling)
- 200 g bulgur
- 2 e.l. olijfolie
- 10 g verse muntblaadjes
- 10 g verse dille
- 2,5 dl yoghurt Greek style
- 10 g platte peterselie
- 1 limoen
- 2 tomaten
- 1/2 bussel lente-ui
- peper
- 1 teentje knoflook
- 400 g zeebaarsfilet
- 1 doosje leche de tigre (traiteurafdeling)
- 200 g bulgur
- 2 e.l. olijfolie
- 10 g verse muntblaadjes
- 10 g verse dille
- 2,5 dl yoghurt Greek style
- 10 g platte peterselie
- 1 limoen
- 2 tomaten
- 1/2 bussel lente-ui
- peper
- 1 teentje knoflook