Recept zoekresultatenGegrilde tussenribstukken en champignons met pesto
Delhaize logo
  • Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto

Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 2 grote tussenribstukken
  • 500 g Parijse champignons
  • 100 g verse pesto
  • peper
  • olijfolie met look

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Neem het vlees minstens 30 min. op voorhand uit de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  3. Wrijf de champignons schoon met keukenpapier, spoel ze niet in water. Verwijder de steeltjes en vul de hoedjes met pesto. Leg ze achtereenvolgens in een ovenschaal. Laat ze 10 min. in de oven bakken.
  4. Verwarm ondertussen een grillpan zonder toevoeging van vetstof op vrij hoog vuur. Bestrijk de tussenribstukken met de olijfolie en leg ze in de hete pan. Laat ze 1 min. 30’ aan elke kant grillen, verlaag dan het vuur en laat ze eventueel nog verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid op het einde met peper en zout. Neem van het vuur en laat 2 min. rusten.
  5. Dien warm op met de champignons. Serveer met in olie met fleur de sel en tijm gebakken aardappeltjes in de schil en met een gemengde salade, enz.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Gegrilde tussenribstukken en champignons met pesto