Gefrituurde vis met pittige saus

Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 2 teentjes knoflook
- 10 dl water
- 1 afgestreken kl gemalen zwarte peper
- 1 kl visfond in poedervorm
- 30 g ruwe rietsuiker
- 3 el fish sauce
- 3 el limoensap
- 3 el Phad Thai stir fry sauce (of honing)
- 1 bussel koriander
- 3 el sweetened chili sauce
- 600 el bloem
- 3 kleine rode chilipeper
- 2 sjalotten
- peper
- frituurolie
- 600 g filets van vis met vast vlees (zeeduivel, roodbaars, pangasius, enz.)
- 2 teentjes knoflook
- 10 dl water
- 1 afgestreken kl gemalen zwarte peper
- 1 kl visfond in poedervorm
- 30 g ruwe rietsuiker
- 3 el fish sauce
- 3 el limoensap
- 3 el Phad Thai stir fry sauce (of honing)
- 1 bussel koriander
- 3 el sweetened chili sauce
- 600 el bloem
- 3 kleine rode chilipeper
- 2 sjalotten
- peper