Gebraad van eendenborstfilets met eekhoorntjesbrood en een lichte saus met tijm en sinaasappel


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 dikke eendenborstfilets (+- 800 g)
- 250 g witte champignons
- 20 g gedroogd eekhoorntjesbrood
- 1 bio sinaasappel
- 38 cl gevogeltefond (uit bokaal)
- 10 dl water
- 1 sjalot
- 1 dikke bol knoflook
- 4 takjes verse tijm
- 1 handvol peterselie
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el bloem
- peper
- 4 dikke eendenborstfilets (+- 800 g)
- 250 g witte champignons
- 20 g gedroogd eekhoorntjesbrood
- 1 bio sinaasappel
- 38 cl gevogeltefond (uit bokaal)
- 10 dl water
- 1 sjalot
- 1 dikke bol knoflook
- 4 takjes verse tijm
- 1 handvol peterselie
- 2 e.l. olijfolie
- 1 el bloem
- peper