Gebakken koolvis, aardappelen en salsa verde


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 6 ansjovisfilets
- 1 handvol augurk
- 1 handvol basilicum
- 1 handvol kappertjes
- 4 koolvisfilets van ongeveer 150 g, zonder vel
- 2 teentjes knoflook
- 1 el mosterd
- 8 e.l. olijfolie
- 2 keer een handvol platte peterselie
- 3 el rodewijnazijn
- 600 g vastkokende aardappelen
- 1 handvol verse munt
- 600 g verse spinazieblaadjes DELHAIZE
- zwarte peper
- 6 ansjovisfilets
- 1 handvol augurk
- 1 handvol basilicum
- 1 handvol kappertjes
- 4 koolvisfilets van ongeveer 150 g, zonder vel
- 2 teentjes knoflook
- 1 el mosterd
- 8 e.l. olijfolie
- 2 keer een handvol platte peterselie
- 3 el rodewijnazijn
- 600 g vastkokende aardappelen
- 1 handvol verse munt
- 600 g verse spinazieblaadjes DELHAIZE
- zwarte peper