Recept zoekresultatenFruitcarpaccio
Delhaize logo
  • FruitcarpaccioA

Fruitcarpaccio

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Dessert
FruitcarpaccioA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 roze pompelmoes
  • 1/2 granaatappel
  • 6 aardbeien
  • 1 nectarine
  • 1/2 mango
  • 50 g rode bessen
  • 50 g blauwe bessen
  • 50 g braambessen
  • 12 g frambozen
  • 1 kiwi
  • 6 rode druiven
  • 1 sinaasappel
  • 1/4 ananas
  • enkele blaadjes munt

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min

  1. Schil de ananas en verwijder de ogen.
  2. Schil de kiwi.
  3. Breek de granaatappel en haal de pitjes eruit.
  4. Spoel het resterende fruit zorgvuldig.
  5. Houd de granaatappelpitjes, de rode en blauwe bessen apart en snijd al het resterende fruit met behulp van een mandoline of een vlijmscherp mes in flinterdunne plakjes of partjes. Verdeel alle plakjes fruit willekeurig over grote borden.
  6. Bestrooi met de granaatappelpitjes, de rode en blauwe bessen. Werk af met enkele blaadjes munt en serveer meteen.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 218; energie (kCal): 52; vetten (g): 0,4; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 8,4; vezels (g): 2,7; eiwitten (g): 0,9; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 147,47
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dessert
  • FruitcarpaccioA