Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Informatie:om je gebruikerservaring op delhaize.be te verbeteren, zullen wij enkele updates uitvoeren. Hierdoor zal de website en de My Delhaize-app vanavond onbeschikbaar zijn vanaf 23u tot zondagochtend.

Recept zoekresultatenFruit met chocolade in papillot
Delhaize logo
  • Fruit met chocolade in papillot

Fruit met chocolade in papillot

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Vegan
Barbecue,Moederdag,Kinderen
Dessert
Fruit met chocolade in papillot

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 dikke eetlepels Callets (of fijngehakte pure chocolade)
  • 400 g ontpit fruit (nettogewicht) naar keuze: nectarines, abrikozen, pruimen, kersen, rode bessen, enz.

Begin met koken

  1. Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
  2. Ontpit de vruchten en snij ze in stukken. Je mag alle zomer- en exotische vruchten gebruiken, behalve watermeloen, meloen en aardbeien.
  3. Snij 4 grote rechthoeken uit aluminiumfolie of bakpapier en plooi ze in 2 zodat je vierkanten bekomt.
  4. Leg in het midden van elk vierkant een bergje fruit en doe er de chocolade bij. Maak er pakketjes van door ze met een touwtje te sluiten. Bak ze ongeveer 10 min. op de barbecue (de grill moet hoog staan wanneer de houtskool nog heel warm is) of in de oven.
  5. Dien warm op en doe er, eventueel, in elk pakketje een bol vanilleijs bij.

Kooktip

Voor deze die niet zo dol zijn op chocolade (ja, ja, die zijn er!), kan je een beetje honing in hun papillot doen.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Vegan
Barbecue,Moederdag,Kinderen
Overig
Zomer
Dessert
  • Fruit met chocolade in papillot