Recept zoekresultatenForellen gevuld met pestoroom
Delhaize logo
  • Forellen gevuld met pestoroom

Forellen gevuld met pestoroom

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Andere
Overig
Hoofdgerecht
Forellen gevuld met pestoroom

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • basilicum
  • 4 forellen
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels geroosterde pijnboompitten
  • 100 g verse pesto
  • zout
  • 200 g zure room

Begin met koken

Bereidingstijd: 35 min.

  1. Verwarm de oven voor op stand 6 (180° C).
  2. Meng de zure room met de pesto, breng op smaak met peper en zout.
  3. Spoel de forellen onder koud water en dep ze droog. Smeer de buitenkant in met olijfolie en leg ze in een grote ovenschaal. Vul ze met de pestoroom en kruid met peper en zout.
  4. Bedek de schaal met aluminiumfolie, druk de folie op de randen van de schaal goed aan. Zet 25 minuten in de oven.
  5. Serveer warm, afgewerkt met basilicum en pijnboompitten. Dien op met een salade en gebakken aardappelen.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht
  • Forellen gevuld met pestoroom