Fetakroketjes met coulis van pompoen, geroosterde tomaatjes en olijven


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 250 g kerstomaatjes bio
- 60 g zwarte cailletier-olijven
- 1 el olijfolie bio (voor de kerstomaatjes)
- 4 cl olijfolie bio (voor de coulis)
- 2 el olijfolie bio (voor de vinaigrette)
- 2 el zwarte sesamzaadjes
- 50 g bio bloem
- 6 el paneermeel
- 300 g feta bio
- 4 cl druivenpitolie
- 5 g verse basilicum blaadjes bio
- 1 kl sumac
- 350 g pompoen bio
- 1/2 kl komijnpoeder
- 1 kl korianderpoeder
- 2 kl honing
- 1 mespunt suiker
- 3 takjes oregano
- zout
- 1 ei bio
- 1/4 bussel platte peterselie bio
- 1 limoen (het sap)
- 250 g kerstomaatjes bio
- 60 g zwarte cailletier-olijven
- 1 el olijfolie bio (voor de kerstomaatjes)
- 4 cl olijfolie bio (voor de coulis)
- 2 el olijfolie bio (voor de vinaigrette)
- 2 el zwarte sesamzaadjes
- 50 g bio bloem
- 6 el paneermeel
- 300 g feta bio
- 4 cl druivenpitolie
- 5 g verse basilicum blaadjes bio
- 1 kl sumac
- 350 g pompoen bio
- 1/2 kl komijnpoeder
- 1 kl korianderpoeder