Farfalle met krokante pancetta, andijvie en mozzarella
door Sofie Dumont


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 300 g pancetta
- 1 bussel groene asperges
- 500 g farfalle
- 250 g parmezaan in blok
- 15 cl zachte witte wijn
- 3 el olijfolie
- 1 bussel dille
- 1 andijvie
- 2 bollen mozzarella di bufala
- peper en zout
- 300 g pancetta
- 1 bussel groene asperges
- 500 g farfalle
- 250 g parmezaan in blok
- 15 cl zachte witte wijn
- 3 el olijfolie
- 1 bussel dille
- 1 andijvie
- 2 bollen mozzarella di bufala
- peper en zout