Everzwijngebraad met groene peper en porto


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 15 cl droge witte wijn
- 700 g everzwijngebraden
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 10 fijne sneetjes ontbijtspek (ong. 80 g)
- 4 el groene peperbolletjes (in pekelnat, uitgelekt)
- 1 e.l. olijfolie
- peper
- 5 cl porto
- 15 cl verse room
- 19 cl wildfond
- 15 cl droge witte wijn
- 700 g everzwijngebraden
- 2 afgestreken el express bindmiddel voor bruine sauzen
- 10 fijne sneetjes ontbijtspek (ong. 80 g)
- 4 el groene peperbolletjes (in pekelnat, uitgelekt)
- 1 e.l. olijfolie
- peper
- 5 cl porto
- 15 cl verse room
- 19 cl wildfond