Ovengebakken tong met blanke boter-citrussaus en kruidenpuree
Gemiddeld, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldToon:
Delhaize
Entrecôte | Rund | Belgisch
2 × +/- 300 gr
+/-€11,52
Delhaize
Sjalotten | Verpakt | Bio
500 gr
€4,29
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Hennessy
Cognac | Very Special 40% alc
70 cl
€38,99
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Delhaize
Fond | Kalf | Bruin
22 cl
€3,99
Delhaize
Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
€1,79
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55
Bereidingstijd: 30 min.
Kooktip
Toon:
Delhaize
Entrecôte | Rund | Belgisch
2 × +/- 300 gr
+/-€11,52
Delhaize
Sjalotten | Verpakt | Bio
500 gr
€4,29
Delhaize
Room 20%
20 cl
€0,75
Hennessy
Cognac | Very Special 40% alc
70 cl
€38,99
France - Sud Ouest
Bergerac Sec Wit
75 cl
€3,99
Delhaize
Fond | Kalf | Bruin
22 cl
€3,99
Delhaize
Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
€1,79
Paysan Breton
Boter | Gezouten
125 gr
€2,39
Delhaize
Olijfolie | Extra vierge
50 cl
€4,95
Delhaize
Fleur de sel | Guerande
125 gr
€3,55