Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€€Score
Nog niet beoordeeldAndere
Overig
Lunch

Ingrediënten voor 6 Porties
- 5 cl room
- enkele toefjes dille
- 1 potje foreleitjes
- 1 eiwit
- 2 eetlepels verse kaas, bv. Philadelphia
- 3 eetlepels verse kaas, bv. Philadelphia (voor de garnering)
- 110 g gerookte Ardeense forelfilet
- 4 eclairs (zie recept voor eclairs)
- Zwarte peper
- zwarte peper van de molen
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min.
- Meng de gerookte forelfilets met de kaas en de room. Zout, peper. Klop het eiwit stijf en voeg het eraan toe. Meng voorzichtig. Giet in een gladde spuitzak van 1 cm.
- Open de eclairs aan één kant en vul ze met de forelmousse. Sluit de eclairs.
- Giet de kaas voor de garnering in de spuitzak en breng een streepje bovenop de eclairs aan. Werk af met de foreleitjes en toefjes dille. Peper.
Kooktip
Nutritionele informatie
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch