Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroeping - Delhaize vraagt haar klanten om het product « Kippenchipolata van het merk Delhaize » niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenEclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet
Delhaize logo
  • Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet

Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Lunch
Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 5 cl room
  • enkele toefjes dille
  • 1 potje foreleitjes
  • 1 eiwit
  • 2 eetlepels verse kaas, bv. Philadelphia
  • 3 eetlepels verse kaas, bv. Philadelphia (voor de garnering)
  • 110 g gerookte Ardeense forelfilet
  • 4 eclairs (zie recept voor eclairs)
  • Zwarte peper
  • zwarte peper van de molen

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Meng de gerookte forelfilets met de kaas en de room. Zout, peper. Klop het eiwit stijf en voeg het eraan toe. Meng voorzichtig. Giet in een gladde spuitzak van 1 cm.
  2. Open de eclairs aan één kant en vul ze met de forelmousse. Sluit de eclairs.
  3. Giet de kaas voor de garnering in de spuitzak en breng een streepje bovenop de eclairs aan. Werk af met de foreleitjes en toefjes dille. Peper.

Kooktip

Recept voor lege eclairs

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Eclairs met mousse van gerookte Ardeense forelfilet