Recept zoekresultatenEasy veggie lasagne in 30 minuten + 30 minuten bakken
Delhaize logo
  • Easy veggie lasagne in 30 minuten + 30 minuten bakkenB

Easy veggie lasagne in 30 minuten + 30 minuten bakken

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Score

Nog niet beoordeeld
Hoofdgerecht
Easy veggie lasagne in 30 minuten + 30 minuten bakkenB

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 300 g veggie Greenway gehakt
  • 1 maaltijdbox lasagne Delhaize
  • 150 g parmigiano reggiano Delhaize Bio
  • 300 ml halfvolle melk
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Gehakt
    200 gr
    21,25 €/kg€4,25
    15,94 €/kg
    €3,19
  • Lasagne | Maaltijdbox
    1 st
    4,95 €/st
    €4,95
  • Parmigiano Reggiano | Bio
    150 gr
    38,00 €/kg
    €5,70
  • Melk | Half Volle | Belgische
    6 x 1 l
    1,09 €/l
    €6,54
  • Begin met koken

    Supergemakkelijk

    Als je zin in koken wat semi-semi is.

    1. Begin bij ’t begin: de oven voorverwarmen op 200°C.
    2. Snijd de ajuin en de look fijn.
    3. Spoel de rest van de groenten uit de maaltijdbox en snijd in gelijke stukken. Zo zijn ze ook samen gaar.
    4. Verwarm de olijfolie in een pan en bak het veggie gehakt 3 à 5 minuten op hoge temperatuur. Dan mogen ui, knoflook, prei, paprika en wortel erbij. Roerbak alles nog eens 5 minuten.
    5. Voeg de tomaten, de lasagnesaus en de melk toe. Kruid met peper, zout en de verse kruiden. Laat nog een vijftal minuten zachtjes sudderen.
    6. Verdeel een vierde van de saus in een ovenschaal en bedek met lasagnevellen. Herhaal je stapelkunsten nog 2 keer en eindig met een laagje saus.
    7. Rasp de parmigiano en strooi over je lasagne.
    8. Plaats de schaal in het midden van de voorverwarmde oven en bak in 30 minuten gaar.

    What the hack!
    Zo lijk je bij het uien snijden geen verdrietige koala.
    Een kwartiertje voor je de ui te lijf gaat, leg je ‘m in de diepvries. Zo komen er veel minder stoffen vrij die je ogen doen tranen. Smile!

    Nutritionele informatie

    Voor 100g van het bereide recept: 158 kCal • Energie: 660 kJ • Vetten: 10 g • Verzadigde vetzuren: 4 g • Koolhydraten: 7 g • Suikers: 3 g • Vezels: 2 g • Eiwitten: 10 g • Zout: 1 g
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Hoofdgerecht
    • Easy veggie lasagne in 30 minuten + 30 minuten bakkenB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Gehakt
    200 gr
    21,25 €/kg€4,25
    15,94 €/kg
    €3,19
  • Lasagne | Maaltijdbox
    1 st
    4,95 €/st
    €4,95
  • Parmigiano Reggiano | Bio
    150 gr
    38,00 €/kg
    €5,70
  • Melk | Half Volle | Belgische
    6 x 1 l
    1,09 €/l
    €6,54