
Driekoningentaart met frambozenfrangipane


Makkelijk
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 eidooier
- 2 plakken bladerdeeg
- 1 kl water
- 1 droge boon (of 1 porseleinen boon)
- 3 eieren (voor de frambozenfrangipane)
- 250 g frambozen (voor de frambozenfrangipane)
- 200 g amandelpoeder (voor de frambozenfrangipane)
- 2 el bloem (voor de frambozenfrangipane)
- 250 g kristalsuiker (voor de frambozenfrangipane)
- 200 g boter (voor de frambozenfrangipane)
- 1 eidooier
- 2 plakken bladerdeeg
- 1 kl water
- 1 droge boon (of 1 porseleinen boon)
- 3 eieren (voor de frambozenfrangipane)
- 250 g frambozen (voor de frambozenfrangipane)
- 200 g amandelpoeder (voor de frambozenfrangipane)
- 2 el bloem (voor de frambozenfrangipane)
- 250 g kristalsuiker (voor de frambozenfrangipane)
- 200 g boter (voor de frambozenfrangipane)