Recept zoekresultatenDetoxwater met ananas, citroen en gember
Delhaize logo
 • Detoxwater met ananas, citroen en gemberC

Detoxwater met ananas, citroen en gember

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Gluten vrij
Overig
Dranken
Detoxwater met ananas, citroen en gemberC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 1 l gefilterd water of mineraalwater
 • 1 ananas
 • 1 granaatappel
 • 2 limoenen bio
 • 2 bio citroenen
 • 150 g gember
 • 30 g verse munt

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min + 1 u afkoeltijd

 1. Snijd de granaatappel dwars door. Houd ½ granaatappel boven een kom en haal de pitjes eruit door met een houten lepel op de schil te kloppen.
 2. Verwijder de schil van de ananas. Doe de ananas in de sapcentrifuge en vang 3 dl sap op in een glas of doe de ananas in de blender en zeef het sap.
 3. Snijd de citroen(en), de limoen(en) en de gember in schijfjes.
 4. Pluk de muntblaadjes.
 5. Doe alle ingrediënten in een karaf. Zet een uurtje in de koelkast alvorens te serveren.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 147; energie (kCal): 35; vetten (g): 0,3; verzadigde vetten (g): 0,1; koolhydraten (g): 7,3; suikers (g): 4,3; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 0,5; zout (g): 0. Energie (kcal/portie): 209,58
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Gluten vrij
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dranken
 • Detoxwater met ananas, citroen en gemberC