Creoolse vlees- en visfricassee


Makkelijk
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 el arachideolie
- 2 el gehakte bladpeterselie
- 2 g boter
- 500 g diepgevroren scampi’s
- 5 el gedroogde kokosnoot
- 2 el gehakte koriander
- 1 kl kandijsuiker
- 1 el kerriepoeder
- 40 dl kokosmelk
- 1 el arachideolie
- 2 el gehakte bladpeterselie
- 2 g boter
- 500 g diepgevroren scampi’s
- 5 el gedroogde kokosnoot
- 2 el gehakte koriander
- 1 kl kandijsuiker
- 1 el kerriepoeder
- 40 dl kokosmelk