Crème brûlée met ganzenlever, salade met frambozen en dobbelsteentjes van peperkoek


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 6 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 120 g ganzenlever
- 25 cl room met 20% v.g.
- 2 eieren
- 1 kleine sjalot
- 6 kl blonde kandijsuiker
- 4 e.l. olijfolie
- 4 sneden peperkoek
- 1/2 kl mosterd op oude wijze
- 1 zakje gemengde sla naar keuze
- peper
- 1 schaaltje frambozen
- 2 el wijnazijn van frambozen
- 120 g ganzenlever
- 25 cl room met 20% v.g.
- 2 eieren
- 1 kleine sjalot
- 6 kl blonde kandijsuiker
- 4 e.l. olijfolie
- 4 sneden peperkoek
- 1/2 kl mosterd op oude wijze
- 1 zakje gemengde sla naar keuze
- peper
- 1 schaaltje frambozen
- 2 el wijnazijn van frambozen