Côte à l’os en koolsla


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 côte à l’os van ong. 1,200 kg
- 4 takjes tijm
- olijfolie
- 1 zakje gesneden witte kool van 400 g (voor de koolsla)
- 1 el kristalsuiker (voor de koolsla)
- 1 el karwijzaadjes (voor de koolsla)
- 1/2 zakje mix van 3 rozijnen van 125 g (voor de koolsla)
- 2 dl wittewijnazijn (voor de koolsla)
- 5 cl water (voor de koolsla)
- peper en zout (voor de koolsla)
- 1 côte à l’os van ong. 1,200 kg
- 4 takjes tijm
- olijfolie
- 1 zakje gesneden witte kool van 400 g (voor de koolsla)
- 1 el kristalsuiker (voor de koolsla)
- 1 el karwijzaadjes (voor de koolsla)
- 1/2 zakje mix van 3 rozijnen van 125 g (voor de koolsla)
- 2 dl wittewijnazijn (voor de koolsla)
- 5 cl water (voor de koolsla)
- peper en zout (voor de koolsla)