Chocoladeboomstammetje met chocolade-hazelnotenmousse


Gemiddeld
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 10 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 9 eieren op kamertemperatuur
- 85 g amandelpoeder
- 80 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 150 g kristalsuiker
- 150 g pure biochocolade Fairtrade
- 3 el biocacaopoeder Fairtrade
- 150 g boter
- 1 snufje zout
- 5 dl de crème fraîche à 35% de M.G. (pour la mousse au chocolat au lait et noisette)
- 250 g biomelkchocolade met hazelnoten Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
- 90 g biohazelnootpasta Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
- 50 g Luikse siroop
- 200 g pure biochocolade Fairtrade (voor de afwerking)
- 3 el biocacaopoeder Fairtrade (voor de afwerking)
- 1 el biohazelnootpasta Fairtrade (voor de afwerking)
- 50 g marsepein (voor de afwerking)
- 8 artisanale amandelkoekjes (‘Amandines’) (voor de afwerking)
- 9 eieren op kamertemperatuur
- 85 g amandelpoeder
- 80 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 150 g kristalsuiker
- 150 g pure biochocolade Fairtrade
- 3 el biocacaopoeder Fairtrade
- 150 g boter
- 1 snufje zout
- 5 dl de crème fraîche à 35% de M.G. (pour la mousse au chocolat au lait et noisette)
- 250 g biomelkchocolade met hazelnoten Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
- 90 g biohazelnootpasta Fairtrade (voor de melkchocolade- en hazelnotenmousse)
- 50 g Luikse siroop
- 200 g pure biochocolade Fairtrade (voor de afwerking)
- 3 el biocacaopoeder Fairtrade (voor de afwerking)