Carpaccio van zalm met aardappel en komkommer


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g carpaccio van verse zalm
- 1 kl citroensap
- 1 el fijne mosterd
- 2 el fijngehakte peterselie
- 3 gekookte artisjokbodems (vers of in blik)
- 1 el gepelde zonnebloemzaadjes (facultatief)
- 1 komkommer
- 4 el mayonaise
- 3 nieuwe uien
- 1 el dille
- 600 g vastkokende aardappelen (type Nicola)
- 4 el yoghurt
- 600 g carpaccio van verse zalm
- 1 kl citroensap
- 1 el fijne mosterd
- 2 el fijngehakte peterselie
- 3 gekookte artisjokbodems (vers of in blik)
- 1 el gepelde zonnebloemzaadjes (facultatief)
- 1 komkommer
- 4 el mayonaise
- 3 nieuwe uien
- 1 el dille
- 600 g vastkokende aardappelen (type Nicola)
- 4 el yoghurt