Recept zoekresultatenCarpaccio van goudbrasem en kaki
Delhaize logo
  • Carpaccio van goudbrasem en kaki

Carpaccio van goudbrasem en kaki

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Andere
Overig
Lunch
Carpaccio van goudbrasem en kaki

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1/2 vanillestokje
  • 4 eetlepels olijfolie
  • verse gember (3 cm)
  • 1 grote rode thaise peper
  • 450 g goudbrasemfilet
  • 1,5 kaki
  • zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min.

  1. Verwijder de vanillezaadjes met de punt van een mes. Doe de olijfolie en de zaadjes in een kookpot, en warm zachtjes op tot de olie lauw is. Haal van het vuur en laat de vanille infuseren tot het terug op kamertemperatuur is.
  2. Rasp de gember. Verwijder de zaadjes van de peper en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Voeg de olie en zout toe.
  3. Spoel de visfilets onder de kraan en dep ze droog met keukenpapier. Verwijder eventueel de graten. Snij de filets in dunne reepjes.
  4. Pel de kaki's, verwijder de steel en snij ze vervolgens in kleine blokjes.
  5. Neem een bord Leg er de vis en de kaki's in, overgiet met de gekruide olie, dek af en laat 1 uur marineren in de koelkast.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Diner
Alle seizoenen
Lunch
  • Carpaccio van goudbrasem en kaki