Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 1 afgestreken kl kerriepoeder (Santa Maria)
- 2 el arachideolie
- 3 wortelen
- fijngehakte verse koriander
- 125 g gepelde grijze garnalen
- 200 g amandelschilfers
- peper
- 1 ui
- 25 cl verse room
- 2 vetarme visbouillonblokjes
- 1,2 l water
- zout
- 1 afgestreken kl kerriepoeder (Santa Maria)
- 2 el arachideolie
- 3 wortelen
- fijngehakte verse koriander
- 125 g gepelde grijze garnalen
- 200 g amandelschilfers
- peper
- 1 ui
- 25 cl verse room
- 2 vetarme visbouillonblokjes
- 1,2 l water
- zout