
Chocoladetaart, karamelijs en koffiesabayon


Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 8 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 475 ml ijs ‘Double Salted Caramel’ Oppo
- 2 eieren (voor de taart)
- 50 g bloem (voor de taart)
- 75 g pure chocolade (voor de taart)
- 125 g kristalsuiker (voor de taart)
- 100 g boter (voor de taart)
- 1 snufje zout (voor de taart)
- 2 eidooiers (voor de sabayon)
- 4 el fijne suiker (voor de sabayon)
- 1 dl espresso (voor de sabayon)
- 4 cl cognac (voor de sabayon)
- 475 ml ijs ‘Double Salted Caramel’ Oppo
- 2 eieren (voor de taart)
- 50 g bloem (voor de taart)
- 75 g pure chocolade (voor de taart)
- 125 g kristalsuiker (voor de taart)
- 100 g boter (voor de taart)
- 1 snufje zout (voor de taart)
- 2 eidooiers (voor de sabayon)
- 4 el fijne suiker (voor de sabayon)
- 1 dl espresso (voor de sabayon)
- 4 cl cognac (voor de sabayon)