Fondant au chocolat - amandelen
Makkelijk, 30-60 min.
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
3 op 5Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Courgette | 1Stuk
1 st
€1,29
Vahiné
Amandelen | Poeder
125 gr
€4,99
BioToday
Suiker | Kokosbloesem | Bio
350 gr
€5,29
Côte d'Or
Chocolade | Pure Chocolade | Culinair
400 gr
€5,99
Delhaize
Cacao | Poeder | Bio | Fairtrade Belgium
200 gr
€3,69
Carlsbourg
Gekarnde boter | Zeezout | 81% v.g.
250 gr
€3,99
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35
Bereidingstijd: 25 min. + 20 min. kooktijd
Tip: Dompel de bakvorm meteen in een bak water met ijsblokjes als je hem uit de oven haalt: zo stopt het bakproces onmiddellijk en zijn de brownies nog malser.
Toon:
Delhaize
Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
€2,09
Delhaize
Courgette | 1Stuk
1 st
€1,29
Vahiné
Amandelen | Poeder
125 gr
€4,99
BioToday
Suiker | Kokosbloesem | Bio
350 gr
€5,29
Côte d'Or
Chocolade | Pure Chocolade | Culinair
400 gr
€5,99
Delhaize
Cacao | Poeder | Bio | Fairtrade Belgium
200 gr
€3,69
Carlsbourg
Gekarnde boter | Zeezout | 81% v.g.
250 gr
€3,99
Delhaize
Tarwebloem
1 kg
€0,35