Brood uit de pan met Ardeense ham en Averbodekaas


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 200 g Averbodekaas
- 150 g Ardeense ham in sneetjes
- 2 kleine courgettes
- 15 g verse oregano
- 2 e.l. olijfolie
- peper
- 500 g bloem (voor het brooddeeg)
- 10 g droge gist (voor het brooddeeg)
- 1/2 kl suiker (voor het brooddeeg)
- 1/2 dl olijfolie
- 1 kl zout (voor het brooddeeg)
- 200 g Averbodekaas
- 150 g Ardeense ham in sneetjes
- 2 kleine courgettes
- 15 g verse oregano
- 2 e.l. olijfolie
- peper
- 500 g bloem (voor het brooddeeg)
- 10 g droge gist (voor het brooddeeg)
- 1/2 kl suiker (voor het brooddeeg)
- 1/2 dl olijfolie
- 1 kl zout (voor het brooddeeg)