• Onze winkels
  • Taalkiezer
    NL
    • FR
Laat je boodschappen thuis bezorgen. Nieuwe klant? : Ontvang nu €10 korting* + GRATIS levering!  Meer info
Terug

Brochettes van kabeljauw met laurier en parmezaan

Gemiddeld
Duur
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

Je hebt dit product al beoordeeld

  • Gang: Hoofdgerecht
  • Keuken: Overig
  • Dieet: Andere
  • Maaltijd: Diner
  • Gelegenheid: Barbecue
  • Seizoen: Zomer

Dit recept versturen

Brochettes van kabeljauw met laurier en parmezaan
Gemiddeld
Duur
Minder of gelijk aan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 4 Porties +
  • 1 eetlepel gedroogde oregano
  • 2 eetlepels geraspte parmezaan
  • 2 petites gousses knoflookteentjes
  • 5 cl olijfolie
  • 30 g panko of paneermeel
  • 600 g kabeljauwfilets
  • 16 blaadjes verse laurier
Brochettes van kabeljauw met laurier en parmezaan
Bereiding

Bereidingstijd: 25 min.

  1. Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  2. Verdeel afwisselend de in blokjes gesneden kabeljauwfilets en de verse laurierblaadjes over 8 brochettestokjes.
  3. Doe de panko in een bord en meng met de parmezaan, de geperste knoflookteentjes, de oregano, peper en zout. Smeer de brochettes in met olijfolie en wentel ze dan in het pankomengsel.
  4. Leg ze op de met bakpapier beklede ovenplaat, bestrooi met de rest van het paneermengsel en laat 10 min. in de oven bakken.
  5. Serveer heel warm met geroosterde groenten.

Kooktip

Laat houten brochettestokjes minstens 30 min. op voorhand in koud water weken.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst