Recept zoekresultatenBrochettes van entrecote met whiskymarinade
Delhaize logo
  • Brochettes van entrecote met whiskymarinade

Brochettes van entrecote met whiskymarinade

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

30-60 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Barbecue
Hoofdgerecht
Brochettes van entrecote met whiskymarinade

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 800 g entrecote bio
  • 4 eetlepels Luikse stroop
  • 2 sjalotten
  • 4 koffielepels mosterd
  • 4 eetlepels whisky
  • 1/2 koffielepel vierkruidenpoeder (peper, nootmuskaat, kruidnagel en gember)
  • satéstokje

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min. + 1 u marineertijd

  1. Snijd de entrecote in blokjes.
  2. Maak de marinade: hak de sjalot(ten) fijn. Meng de mosterd met de sjalot, de whisky, de Luikse stroop en de kruiden.
  3. Leg de entrecote in de marinade en laat het vlees min. 1 u marineren in de koelkast.
  4. Rijg de blokjes aan satéstokjes en bak ze in olijfolie.

Kooktip

Een avondje onder vrienden? Maak het lekker gezellig met stukjes kwaliteitsrundsvlees op de steengrill of in de fonduepan.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Lactose vrij
Barbecue
Diner
Zomer
Hoofdgerecht
  • Brochettes van entrecote met whiskymarinade