Recept zoekresultatenBrochette van gesmolten brie, peperkoek, dadels, gedroogde abrikoos
Delhaize logo
  • Brochette van gesmolten brie, peperkoek, dadels, gedroogde abrikoos

Brochette van gesmolten brie, peperkoek, dadels, gedroogde abrikoos

Duur

< 30 min.

Score

Nog niet beoordeeld
Brochette van gesmolten brie, peperkoek, dadels, gedroogde abrikoos

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 1 stuk de Meaux "Taste of Inspirations" (200 g)
  • 2 dikke plakken peperkoek 2cm
  • 4 Medjooldadels
  • 4 gedroogde abrikozen
  • 4 takjes tijm

Begin met koken

Bereidingstijd : 20 min.

  1. Snijd de brie en peperkoek in gelijke stukken van ongeveer 2 cm x 2 cm. Bouw de spies op: peperkoek - brie - dadel - peperkoek - brie - abrikoos.
  2. Hak de tijm fijn en strooi deze over de spiesjes.
  3. Verwarm ze licht met een brander aan alle zijden. Of leg ze op een met bakpapier bedekte ovenplaat in de oven en verwarm ze kort onder de grill op 180°C. Draai ze op tijd om zodat de brie niet volledig smelt.
  4. Schik de spiesjes op een plankje en strooi er nog een beetje vers tijm over.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
  • Brochette van gesmolten brie, peperkoek, dadels, gedroogde abrikoos