Recept zoekresultatenBroccoli-sinaasappelsalade met eendenborstfilet
Delhaize logo
Broccoli-sinaasappelsalade met eendenborstfilet

Broccoli-sinaasappelsalade met eendenborstfilet

Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1 pakje gedroogde eendenborstfilet in plakjes (60 g)‬‬‬
  • 1 broccoli
  • 1 el citroensap
  • 3 el geschilferde amandelen
  • 3 el gembersiroop (uit een bokaal Chinese Stem ‬‬‬Ginger)
  • 1 el sojasaus
  • 2 sinaasappelen
  • 1 pakje gedroogde eendenborstfilet in plakjes (60 g)‬‬‬
  • 1 broccoli
  • 1 el citroensap
  • 3 el geschilferde amandelen
  • 3 el gembersiroop (uit een bokaal Chinese Stem ‬‬‬Ginger)
  • 1 el sojasaus
  • 2 sinaasappelen

Begin met koken

: 15 min
1
Snijd de roosjes van de broccoli en kook ze 4 min in gezouten water. Dompel ze daarna meteen onder in een kom koud water (de stammetjes en het centrale gedeelte van de broccoli kun je nog gebruiken voor een soep).
2
Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een antiaanbakpan.
3
Pel de sinaasappelen en verdeel ze in partjes terwijl je het sap in een kom opvangt. Pers de restjes van de sinaasappelen in de kom. Voeg de gembersiroop ‬‬‬toe, het citroensap en de sojasaus. Meng het geheel.
4
‬‬‬Meng de goed uitgelekte broccoliroosjes met de sinaasappelpartjes. Leg er de dunne plakjes eendenborstfilet bovenop en giet er de vinaigrette over en de amandelschilfers.
5
Dien meteen op zodat de amandelen krokant blijven.<br>
1
Snijd de roosjes van de broccoli en kook ze 4 min in gezouten water. Dompel ze daarna meteen onder in een kom koud water (de stammetjes en het centrale gedeelte van de broccoli kun je nog gebruiken voor een soep).
2
Rooster de amandelschilfers zonder vetstof in een antiaanbakpan.
3
Pel de sinaasappelen en verdeel ze in partjes terwijl je het sap in een kom opvangt. Pers de restjes van de sinaasappelen in de kom. Voeg de gembersiroop ‬‬‬toe, het citroensap en de sojasaus. Meng het geheel.
4
‬‬‬Meng de goed uitgelekte broccoliroosjes met de sinaasappelpartjes. Leg er de dunne plakjes eendenborstfilet bovenop en giet er de vinaigrette over en de amandelschilfers.
5
Dien meteen op zodat de amandelen krokant blijven.<br>
Nutritionele informatie
Energie: 197 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Brunch
Brunch,Lunch
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Borst| Eend

Delhaize

Borst| Eend

+/- 350 gr

+/-€11,55

Broccoli | 1 stuk

Delhaize

Broccoli | 1 stuk

1 st

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,55

Citroensap | Vitamin C

Limmi

Citroensap | Vitamin C

12 cl

€1,19

Amandelen | Schilfers

Vahiné

Amandelen | Schilfers

125 gr

€6,75

Gember | Bio

Delhaize

Gember | Bio

150 gr

Bio

€1,79

Saus | Soja | Tamari

Saitaku

Saus | Soja | Tamari

150 gr

€3,75

Eetsinaas | 4ST

Delhaize

Eetsinaas | 4ST

1 kg

€2,89

Totaal:
+/-€29,47