Recept zoekresultatenBriochetoasts met gerookte forel en haringpareltjes
Delhaize logo
  • Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjesC

Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjes

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Kerst
Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjesC

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 125 g gerookte forelfilets
  • 25 g haringpareltjes
  • 1/2 rode ui
  • 4 takjes dille
  • 4 sneden brioche
  • 150 g verse kaas, natuur
  • 3 el olijfolie
  • 1 snufje kruidenmix ‘Vis knoflook & tijm’ Delhaize
  • peper en zout

Begin met koken

Bereidingstijd: 10 min.

  1. Verwijder de korst van de sneetjes brioche, smeer ze lichtjes in met olie, kruid ze met peper en zout. Bak ze op een hete grill kort goudbruin aan de 2 kanten.
  2. Snijd de rode ui in fijne plakjes. Meng de verse kaas en de kruidenmix. Dresseer kaasquenelles op de toastjes met de forelfilets in stukken, de plakjes rode ui en enkele haringpareltjes. Besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met peper, werk af met dille en serveer.

Tip: Het geheim van lekker krokante toasts? Laat ze op een rooster of een propere keukendoek afkoelen, anders worden ze zacht door de condensatie.

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 221 kcal – Vetten: 11,8 g – Koolhydraten: 18,2 g - Vezels: 1,4 g – Eiwitten: 10,1 g
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Kerst
  • Briochetoasts met gerookte forel en haringpareltjesC