Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Productterugroeping:« VEGAN GIRASOLI SPINAZIE 250G »Lees meer >

Recept zoekresultatenBrioche in een potje
Delhaize logo
B
Brioche in een potjeB

Brioche in een potje

Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 3 eieren
  • 30 g zachte blauwe bessen
  • 30 g zachte veenbessen
  • 1 peer
  • 10 g pijnboompitten
  • 50 g briochebrood of broodrestjes
  • 3 dl melk
  • 80 g rietsuiker
  • 1 stokje vanille
  • 3 eieren
  • 30 g zachte blauwe bessen
  • 30 g zachte veenbessen
  • 1 peer
  • 10 g pijnboompitten
  • 50 g briochebrood of broodrestjes
  • 3 dl melk
  • 80 g rietsuiker
  • 1 stokje vanille

Begin met koken

: 10 min. + 20 min. baktijd
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Snijd de peer met schil in blokjes en verdeel ze over 4 vuurvaste potjes.
3
Snijd de brioche in 4 stukken en verdeel over de potjes.
4
Verdeel de zachte blauwe bessen, de zachte veenbessen en de pijnboompitten over de potjes.
5
Snijd het vanillestokje overlangs in 2. Meng de melk, de rietsuiker, het vanillestokje en de eieren. Haal het vanillestokje eruit en verdeel dit mengsel over de potjes en zet in de oven. Bak ± 20 min.
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Snijd de peer met schil in blokjes en verdeel ze over 4 vuurvaste potjes.
3
Snijd de brioche in 4 stukken en verdeel over de potjes.
4
Verdeel de zachte blauwe bessen, de zachte veenbessen en de pijnboompitten over de potjes.
5
Snijd het vanillestokje overlangs in 2. Meng de melk, de rietsuiker, het vanillestokje en de eieren. Haal het vanillestokje eruit en verdeel dit mengsel over de potjes en zet in de oven. Bak ± 20 min.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 620; energie (kCal): 148; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 20,4; suikers (g): 17,2; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 4,6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 291,26
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 620; energie (kCal): 148; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 1,9; koolhydraten (g): 20,4; suikers (g): 17,2; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 4,6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 291,26
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Vegetarisch
Brunch
Lente,Zomer
Ontbijt

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Blauwe bessen | Bio

Delhaize

Blauwe bessen | Bio

125 gr

Bio

€4,29

Veenbessen | Naturel | Bokaal

Taste of Inspirations

Veenbessen | Naturel | Bokaal

25 cl

€2,49

Nashipeer

Delhaize

Nashipeer

1 st

€1,69

Pijnboompitten

Delhaize

Pijnboompitten

90 gr

€6,39

Brioche | Gesneden

Harrys

Brioche | Gesneden

485 gr

€5,99

Rietsuiker | Fairtrade

Delhaize

Rietsuiker | Fairtrade

500 gr

Kleine Leeuw, kleine prijs

€1,69

Vanille | Stokje

Santa Maria

Vanille | Stokje

1 st

€9,19

Reeds in je keuken

Eieren | Medium | Vrije uitloop

Delhaize

Eieren | Medium | Vrije uitloop

6 st

€2,09

Melk | Lichte start | 0,5% Lactose

Lactel

Melk | Lichte start | 0,5% Lactose

6 x 1 l

€17,29

Totaal:
€31,73