Recept zoekresultatenBoterham met rundercarpaccio en appelkappertjes
Delhaize logo
  • Boterham met rundercarpaccio en appelkappertjes

Boterham met rundercarpaccio en appelkappertjes

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

4 op 5
Boterham met rundercarpaccio en appelkappertjes

Ingrediënten voor 1 Porties

1 Porties
  • 1 sneetje ‘Averbode volkoren’
  • rundercarpaccio
  • mosterd ‘Mostoed’ Brussels Ketjep
  • appelkappertjes
  • tuinkers
  • peper en zout

Winkelen voor dit recept

Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    45 gr
    35,33 €/kg
    €1,59
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 5 min.

    Neem een sneetje Averbode volkorenbrood. Leg er sneedjes rundercarpaccio op, samen met wat mosterd ‘Mostoed’ Brussels Ketjep, appelkappertjes en tuinkers. Doe er naar smaak nog peper en zout bij.

    Score
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Frans
    • Boterham met rundercarpaccio en appelkappertjes

    Winkelen voor dit recept

    Reeds in je keuken
  • Kruiden | Peper | Zwart | Gemalen
    45 gr
    35,33 €/kg
    €1,59