• Onze winkels
Terug

Boterham met kaas en een salsa van blauwe bessen

door Jeroen De Pauw

Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Bedankt voor je beoordeling

An error occurred[NL]

You have already rated this[NL]

  • Gelegenheid: Recepten voor elke dag

Dit recept versturen

Boterham met kaas en een salsa van blauwe bessen
Makkelijk
Goedkoop
Minder of gelijk aan 30 min.

Vul alle verplichte velden in om verder te gaan (*)

Ingrediënten

- 1 Porties +
  • 1 sinaasappel
  • 2 koffielepels agavesiroop
  • 2 boterhammen
  • 1 doosje verse kaas
  • 2 doosjes met blauwe bessen (bv. doosje Junk Fruit)
Bereiding

  1. Zet een pot op het vuur. Snij de appelsien in twee en pers het sap in de pot totdat je een bodempje jus hebt. Voeg vervolgens wat agavesiroop toe en roer wat in de pot. Wanneer de jus begint te koken, voeg je een bakje blauwe bessen toe.
  2. Laat even opkoken en laat vervolgens de salsa afkoelen voor 30min in de koelkast. Besmeer de boterhammen met verse kaas.
  3. Haal de pot uit de koelkast en leg een laag blauwe bessensalsa bovenop de kaas. Werk af met enkele blauwe bessen.

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst