Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kruiden & Zeezout Crackers" van het merk Sigdal niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenBodding van Camp Remy
Delhaize logo
 • 00:00
  -03:51
  A
 • Bodding van Camp Remy

Bodding van Camp Remy

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

> 30 min.

Budget

Score

3 op 5
Andere
Overig
Dessert
Bodding van Camp RemyA

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
 • 150 g suiker
 • 4 eieren
 • 50 g rozijnen
 • 1 l halfvolle melk
 • 5 ml bruine rum
 • 2 koffielepels kaneelpoeder
 • 1 vanillestok
 • 300 g Camp Rémy brood

Begin met koken

Bereidingstijd: 25 min + baktijd 60 min

 1. Snijd het brood in grove stukken.
 2. Snijd de vanillestok in de lengte zodat de zaadjes vrijkomen. Doe de melk in een kookpot en voeg de suiker en het vanillestokje toe, breng aan de kook.
 3. Neem de melk van het vuur en giet over het brood. Voeg de rozijnen, de kaneel en de rum toe. Klop de eieren los en voeg eveneens toe aan het broodmengsel. Meng goed door mekaar en laat dit geheel een half uurtje rusten.
 4. Verwarm de oven voor op 170 graden.
 5. Meng nogmaals goed door mekaar, doe het beslag in een bakvorm en zet in de oven gedurende 1 uur. Werk eventueel af met bloedsuiker.

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 571; energie (kCal): 135; vetten (g): 2,4; verzadigde vetten (g): 1; koolhydraten (g): 22,5; suikers (g): 13,4; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 5,1; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 579,42
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig
Overig
Alle seizoenen
Dessert
 • 00:00
  -03:51
  A
 • Bodding van Camp Remy

Deze recepten kan je ook leuk vinden