Blini's met zalm, groene appel en guacamole
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Eindejaar,Kinderfeest,Party
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept

Ingrediënten voor 4 Porties
- 140 g gerookte zalm
- 1 avocado
- 1/2 groene appel
- 1 citroen
- 1 lente-ui
- zout
- 1 pak van 16 blini's l'Atelier Blini
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993061800218400000
F2009121000332830000
F2020032400055500000
Laad nog 3 producten
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min.
- Mix het vruchtvlees van de avocado met een staafmixer fijn, samen met het sap van ½ citroen, het gehakte witte gedeelte van het lente-uitje en zout.
- Verwarm de blini's volgens de instructies op de verpakking.
- Snijd de ½ appel in kleine blokjes en meng ze met een beetje citroensap.
- Schik een lepeltje guacamole op elke blini. Garneer met gerookte zalm en appelblokjes.
- Serveer meteen, zodat de guacamole niet verkleurt.
Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Kinderfeest,Party
Voorgerecht
Winkelen voor dit recept
Noodzakelijke ingrediënten
F1993061800218400000
F2009121000332830000
F2020032400055500000
Laad nog 3 producten