Blinde vinken met basilicumtomaten
door Seppe Nobels


Gemiddeld
30-60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 500 g gemengd gehakt (voor de blinde vinken)
- 1 ui, gesnipperd (voor de blinde vinken)
- 1 teen knoflook, gesnipperd (voor de blinde vinken)
- 2 eieren (voor de blinde vinken)
- 2 el paneermeel (voor de blinde vinken)
- 4 takken tijm (voor de blinde vinken)
- 1 mespunt nootmuskaat (voor de blinde vinken)
- peper en zout (voor de blinde vinken)
- 4 plakken rosbief (voor de blinde vinken)
- 2 el boter (voor de blinde vinken)
- 4 el Belgische mosterd (voor de blinde vinken)
- 50 g zuurdesembrood (voor de basilicumtomaten)
- 15 g bladpeterselie, gesnipperd (voor de basilicumtomaten)
- 25 g basilicum, gesnipperd (voor de basilicumtomaten)
- 1 teen knoflook, gesnipperd (voor de basilicumtomaten)
- 1 el Belgische mosterd (voor de basilicumtomaten)
- 1 dl olijfolie (voor de basilicumtomaten)
- 500 g kleine tomaten (voor de basilicumtomaten)
- de geraspte schil van 1/2 citroen (voor de basilicumtomaten)
- en bloesems paars of groen basilicum (voor de basilicumtomaten)
- fleur de sel (voor de basilicumtomaten)
- 500 g gemengd gehakt (voor de blinde vinken)
- 1 ui, gesnipperd (voor de blinde vinken)
- 1 teen knoflook, gesnipperd (voor de blinde vinken)
- 2 eieren (voor de blinde vinken)
- 2 el paneermeel (voor de blinde vinken)
- 4 takken tijm (voor de blinde vinken)
- 1 mespunt nootmuskaat (voor de blinde vinken)
- peper en zout (voor de blinde vinken)
- 4 plakken rosbief (voor de blinde vinken)
- 2 el boter (voor de blinde vinken)
- 4 el Belgische mosterd (voor de blinde vinken)
- 50 g zuurdesembrood (voor de basilicumtomaten)
- 15 g bladpeterselie, gesnipperd (voor de basilicumtomaten)
- 25 g basilicum, gesnipperd (voor de basilicumtomaten)
- 1 teen knoflook, gesnipperd (voor de basilicumtomaten)