Iedere donderdag nieuwe promoties
Thuislevering vanaf €5,95
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Belangrijk berichtProductterugroepingen - Delhaize vraagt haar klanten om de "Kikkerbillen 13/20, 450g" niet te consumeren en terug te brengen naar een verkooppunt.Lees meer >

Recept zoekresultatenBladerdeegrolletjes met verse zalm
Delhaize logo
  • Bladerdeegrolletjes met verse zalmB

Bladerdeegrolletjes met verse zalm

Moeilijkheid

Gemiddeld

Duur

< 30 min.

Budget

€€

Score

Nog niet beoordeeld
Party,Kinderfeest,Vasten
Voorgerecht
Bladerdeegrolletjes met verse zalmB

Ingrediënten voor 2 Porties

2 Porties
  • 250 g zalmfilet
  • 1 ei
  • 1 rode ui
  • 6 radijzen
  • 1 citroen
  • 2 vierkante bladerdeegplakjes
  • 200 g yoghurt Greek style
  • 3 eetlepels witte balsamicoazijn
  • 1 eetlepel maanzaadjes
  • 1/2 bosje dille

Winkelen voor dit recept

Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm | Atlantisch | Zonder vel | Bio
    +/- 225 gr
    +/-37,99€/kg
    +/-€8,55
  • Rode uien | Verpakt
    750 gr
    1,32 €/kg
    €0,99
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Citroen | 1 st
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69
  • Begin met koken

    Bereidingstijd: 20 min

    1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    2. Snijd de zalmfilets in 2 lange stukken, breng ze op smaak en wikkel ze in de vierkante bladerdeegjes. Bestrijk het deeg met opgeklopt ei, bestrooi met maanzaadjes en bak ze 15 min goudbruin in de oven.
    3. Hak intussen de dille fijn. Snipper de rode ui en snijd de radijzen. Meng ze met de helft van de gehakte dille, de azijn en peper en zout.
    4. Snijd de citroen in partjes. Meng de yoghurt met de andere helft van de gehakte dille, peper, zout en 1 el citroensap (van 1 van de partjes).
    5. Dien de rolletjes warm op met de yoghurtsaus, de gemarineerde groenten en citroenpartjes.

    Kooktip

    • Geen fan van radijzen? Vervang ze door groene appel, een perfecte combinatie met zalm en rode ui.

    Nutritionele informatie

    Per 100g bereid recept: energie (kJ): 671; energie (kCal): 161; vetten (g): 10,3; verzadigde vetten (g): 4,1; koolhydraten (g): 8; suikers (g): 2,4; vezels (g): ; eiwitten (g): 8,6; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 724,5
    Disclaimer Nutri-Score
    De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
    Score
    Nog niet beoordeeld
    Heb je dit recept al geprobeerd?
    Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
    Party,Kinderfeest,Vasten
    Aperitief
    Voorgerecht
    • Bladerdeegrolletjes met verse zalmB

    Winkelen voor dit recept

    Noodzakelijke ingrediënten
  • Zalm | Atlantisch | Zonder vel | Bio
    +/- 225 gr
    +/-37,99€/kg
    +/-€8,55
  • Rode uien | Verpakt
    750 gr
    1,32 €/kg
    €0,99
  • Rode radijzen | Bussel
    1 st
    1,05 €/st
    €1,05
  • Citroen | 1 st
    1 st
    0,69 €/st
    €0,69