Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 4 bladerdeeggebakjes
- 50 g boter
- 100 g cantharellen
- cayennepeper
- 1 el gehakte kervel
- 100 g grijze garnalen
- 75 g krab (in blik)
- 2 cl Pineau des Charentes
- 10 cl room
- 1 sjalot
- 10 cl visfond
- zout
- 4 bladerdeeggebakjes
- 50 g boter
- 100 g cantharellen
- cayennepeper
- 1 el gehakte kervel
- 100 g grijze garnalen
- 75 g krab (in blik)
- 2 cl Pineau des Charentes
- 10 cl room
- 1 sjalot
- 10 cl visfond
- zout