Biokaas met rode uienconfituur en Belgoobier
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
30-60 min.Budget
€Score
Nog niet beoordeeldVegetarisch
Hapjes
Ingrediënten voor 6 Porties
6 Porties
- 5,3 middelgrote rode uien bio
- 4 sneetjes rozijnen- en notenbrood Exosud
- 200 g biokaas Le petit Lathuy
- 133,3 g ruwe rietsuiker bio
- 4 el ciderazijn bio
- 2 flesjes Belgoo Bio Amber
Ingrediënten voor 6 personen
Toon:
Delhaize
Rode uien | Verpakt | Bio
2 × 500 gr
€4,18
Président
Kaas | Camembert
250 gr
€3,25
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Azijn | Cider
50 cl
€1,59
Stella Artois
Pils | 5,2% alc
6 x 25 cl
€4,99
Totaal:
€15,60
Begin met koken
Bereidingstijd: 10 min. + 25 min. kooktijd
- Pel de rode uien, snijd in 2 en vervolgens in fijne plakjes. Zet een pannetje op het vuur met de fijngesnipperde rode ui en bestrooi met de suiker. Giet er 2/3de ciderazijn en het bier over en laat ± 25 min. sudderen op een zacht vuurtje.
- Haal de confituur van rode ui van het vuur en voeg er nog 1/3de extra ciderazijn bij zodat de confituur een extra lichtzure toets krijgt.
- Snijd de biokaas in plakjes en beleg de sneetjes brood ermee. Zet de broodjes nog even onder de grill zodat de kaas smelt. Geef er de rode uienconfituur bij.
Nutritionele informatie
Energie: 406 kcal
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Vegetarisch
Overig
Hapjes
Ingrediënten voor 6 personen
Toon:
Delhaize
Rode uien | Verpakt | Bio
2 × 500 gr
€4,18
Président
Kaas | Camembert
250 gr
€3,25
Tienen-Tirlemont
Cassonade
500 gr
€1,59
Delhaize
Azijn | Cider
50 cl
€1,59
Stella Artois
Pils | 5,2% alc
6 x 25 cl
€4,99