Bagel van "pulled pork" met witte kool en BBQ-saus
Moeilijkheid
MakkelijkDuur
< 30 min.Budget
€Score
5 op 5Andere
Overig,Vlees - minder dan 3€
Hoofdgerecht


Ingrediënten voor 4 Porties
- 320 g pulled pork
- 3 el mosterd
- 6 el ketchup
- 2 tomaten
- 1 appel
- 1 koffielepel komijn, gemalen
- 6 eetlepels azijn
- 2 eetlepels suiker
- 1/2 witte kool (geraspt)
- 4 bagels
- 1 el honing
Begin met koken
Bereidingstijd: 20 min
- Meng de ketchup samen met de mosterd, de honing en het komijnpoeder om de BBQ-saus te maken.
- Snijd de witte kool met behulp van een mandoline of een mes. Rasp nadien ook de appel. Meng de suiker samen met de azijn en voeg toe bij de geraspte kool en appel.
- Verwarm het vlees in de pan.
- Snijd de bagel open en toast hem in de oven of in de broodrooster. Vul de bagel met de geraspte kool en appel. Voeg nadien ook het vlees toe en werk af met de BBQ-saus. Combineer met een fris tomatenslaatje.
Nutritionele informatie
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 500; energie (kCal): 119; vetten (g): 3,5; verzadigde vetten (g): 0,8; koolhydraten (g): 15; suikers (g): 5,6; vezels (g): 1,7; eiwitten (g): 6,2; zout (g): 0,6. Energie (kcal/portie): 557,16
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.Nutritionele informatie
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Overig
Andere
Overig,Vlees - minder dan 3€
Diner
Alle seizoenen
Hoofdgerecht