Recept zoekresultatenBaconburger zonder lactose
Delhaize logo
  • Baconburger zonder lactoseD

Baconburger zonder lactose

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Hoofdgerecht
Baconburger zonder lactoseD

Ingrediënten voor 4 Porties

4 Porties
  • 4 rundburgers
  • 4 sneden bacon
  • 125 g rode kool
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels mayonaise
  • 2 el frambozenconfituur
  • 1 el balsamicoazijn
  • 4 witte bagels met sesam
  • 4 sneetjes kaas zonder lactose
  • 1 koffielepel Espelettepeper (naar smaak)

Begin met koken

Bereidingstijd: 20 min. + 10 min. baktijd

  1. Bak de sneetjes bacon bruin in een pan zonder vetstof. 
  2. Maak de saus: meng de mayonaise met de frambozenconfituur, de balsamicoazijn en kruid bij met Espelettepeper (naar smaak).
  3. Snijd de rode kool in zeer fijne reepjes met een mes of met behulp van een mandoline. 
  4. Verhit 2 el olijfolie in de pan en bak de hamburgers. 
  5. Verwarm de bagels volgens de instructies op de verpakking. 
  6. Maak de hamburgers: snijd de bagels doormidden en beleg met de hamburgers, de sneetjes bacon, de sneetjes kaas, de reepjes rode kool en de pikante saus. 

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 1138; energie (kCal): 272; vetten (g): 15,8; verzadigde vetten (g): 5,4; koolhydraten (g): 17,5; suikers (g): 3,1; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 13,9; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 838,03
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.
Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Hoofdgerecht
  • Baconburger zonder lactoseD