Artisanale pasta met vongole


Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 4 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 600 g artisanale pasta (filei)
- 2 el bladpeterselie
- fleur de sel
- 2 glazen droge witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 2 e.l. olijfolie
- 20 cl ontvette gevogeltebouillon
- peper
- 600 g vongole (tapijtschelpen, of kokkels, venusschelpen, platschelpen)
- 1 witte ui
- 600 g artisanale pasta (filei)
- 2 el bladpeterselie
- fleur de sel
- 2 glazen droge witte wijn
- 1 teentje knoflook
- 2 e.l. olijfolie
- 20 cl ontvette gevogeltebouillon
- peper
- 600 g vongole (tapijtschelpen, of kokkels, venusschelpen, platschelpen)
- 1 witte ui