Recept zoekresultatenAardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime en basilicum, fruittartaar met citroenpeper, rodevruchtensorbet met cava en violettes
Recept zoekresultatenAardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime en basilicum, fruittartaar met citroenpeper, rodevruchtensorbet met cava en violettes
Delhaize logo
  • Aardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime en basilicum, fruittartaar met citroenpeper, rodevruchtensorbet met cava en violettes

Aardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime en basilicum, fruittartaar met citroenpeper, rodevruchtensorbet met cava en violettes

door Lionel Rigolet
Aardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime en basilicum, fruittartaar met citroenpeper, rodevruchtensorbet met cava en violettes
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
  • 50 g griessuiker (voor de basilicumsiroop)
  • 50 g water
  • 5 g limoenzeste
  • 100 g aardbeien van Hoogstraten
  • 40 g ananasblokjes van +/- 0,8 cm
  • 10 g passievruchten
  • een beetje citroenpeper
  • een beetje gehakte basilicum (voor de fruittartaar)
  • 75 g vers sinaasappelsap
  • 25 g verse mango
  • 1,5 g agar-agar
  • enkele basilicumblaadjes (voor de garnituur)
  • 2 natuurboterwafels Destrooper
  • 2 passievruchtschillen
  • 50 g griessuiker (voor de basilicumsiroop)
  • 50 g water
  • 5 g limoenzeste
  • 100 g aardbeien van Hoogstraten
  • 40 g ananasblokjes van +/- 0,8 cm
  • 10 g passievruchten
  • een beetje citroenpeper
  • een beetje gehakte basilicum (voor de fruittartaar)
  • 75 g vers sinaasappelsap
  • 25 g verse mango
  • 1,5 g agar-agar
  • enkele basilicumblaadjes (voor de garnituur)
  • 2 natuurboterwafels Destrooper
  • 2 passievruchtschillen