Aardbeien van Hoogstraten gemarineerd met lime en basilicum, fruittartaar met citroenpeper, rodevruchtensorbet met cava en violettes
door Lionel Rigolet

Gemiddeld
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten 2 porties
Sluiten
Porties op maat van jouw gezin
Via mijn persoonlijke voorkeuren, kan je de porties voor recepten aanpassen op maat van jouw gezin.
- 50 g griessuiker (voor de basilicumsiroop)
- 50 g water
- 5 g limoenzeste
- 100 g aardbeien van Hoogstraten
- 40 g ananasblokjes van +/- 0,8 cm
- 10 g passievruchten
- een beetje citroenpeper
- een beetje gehakte basilicum (voor de fruittartaar)
- 75 g vers sinaasappelsap
- 25 g verse mango
- 1,5 g agar-agar
- enkele basilicumblaadjes (voor de garnituur)
- 2 natuurboterwafels Destrooper
- 2 passievruchtschillen
- 50 g griessuiker (voor de basilicumsiroop)
- 50 g water
- 5 g limoenzeste
- 100 g aardbeien van Hoogstraten
- 40 g ananasblokjes van +/- 0,8 cm
- 10 g passievruchten
- een beetje citroenpeper
- een beetje gehakte basilicum (voor de fruittartaar)
- 75 g vers sinaasappelsap
- 25 g verse mango
- 1,5 g agar-agar
- enkele basilicumblaadjes (voor de garnituur)
- 2 natuurboterwafels Destrooper
- 2 passievruchtschillen