Recept zoekresultaten3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock
Delhaize logo
  • 3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock

3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock

Moeilijkheid

Makkelijk

Duur

< 30 min.

Budget

Score

Nog niet beoordeeld
Lactose vrij
Voorgerecht
3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock

Ingrediënten voor 6 Porties

6 Porties
  • 8 cl wittewijnazijn (Klassiek)
  • peper van de molen (Rock)
  • 5 cl vodka (Rock)
  • 5 cl water (Rock)
  • 1 el rietsuiker (Rock)
  • 1/4 komkommer in kleine stukjes gesneden (Rock)
  • 5 cl citroensap (Rock)
  • peper van de molen (Klassiek)
  • 5 takjes dragon (Klassiek)
  • 5 cl citroensap (Exotisch)
  • 4 cl water (Klassiek)
  • 3 sjalotten heel fijn gehakt (Klassiek)
  • 3 cl citroensap (Klassiek)
  • 1 rood pepertje ontpit en in stukjes gesneden (Exotisch)
  • 5 takjes koriander (Exotisch)
  • 5 cl water (Exotisch)
  • 1 el ruwe rietsuiker (Exotisch)
  • 5 cl limoensap (Exotisch)

Begin met koken

Exotisch
Doe het citroensap en limoensap bij het water en meng goed met de ruwe rietsuiker. Leg er de koriander en het rode pepertje in en laat goed intrekken!

Klassiek
Voeg de wittewijnazijn bij het water en citroensap. Doe er de gehakte sjalotten en de takjes dragon bij. Werk af met peper van de molen.

Rock
Meng het citroensap met het water, de vokda en de suiker. Roer goed! Voeg er dan de stukjes komkommer en de peper bij. Blijf roeren tot alles goed gemengd is.

Score
Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Lactose vrij
Voorgerecht
  • 3 toppings voor je oesters: Exotisch, Klassiek, Rock